Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громада на Херсонщині отримала від міжнародних партнерів сучасну техніку

Завдяки щирій підтримці американського народу громада Асканія-Нова  отримала техніку для відновлення території після деокупації  від агентства США з міжнародного розвитку USAID DOBRE, – повідомили в Асканійській СВА.
Для потреб громади передано новий екскаватор – навантажувач з навісним обладнанням
До деокупації нашої громади техніка використовуватиметься КП”Асканія-Нова” для допомоги у відбудові деокупованої Високопільської громади у рамках співробітництва наших дружніх громад.
“КП “Асканія-Нова” працюватиме на території Високопільський громади у співпраці з КП “Високопільський комунсервіс”. Відразу після деокупації громади Асканія-Нова ця техніка відразу буде залучена для первинного виконання плану деокупації та відновлення нашої громади. Наявність такої техніки та кадрового потенціалу дасть можливість максимально швидко виконувати заходи, спрямовані на відбудову. І хочвійна розкидала нашу асканійську родину тисячами місць, але жителі громади Асканія-Нова незламні! Вірні своєму корінню. Громада Асканія-Нова була, є і буде українською! ! Всі ми повернемося на рідну землю під жовто-блакитним стягом  і відбудовуватимемо нашу громаду!”, – зазначили в  Асканійській селищній вйіськові  адміністрації.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН