Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція фіксує наслідки обстрілів армією рф населених пунктів

На Херсонщині поліція фіксує наслідки обстрілів армією рф об’єктів критичної інфраструктури, навчального закладу та житлової забудови.
російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення Бериславського та Херсонського районів, міста Херсон та передмістя. Загарбники атакували житлові квартали з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків, авіації та БПЛА.
В Херсоні ворожими обстрілами пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, лінії електропередач, ботанічний сад, річморвокзал, адміністративні будівлі, багатоквартирні та приватні будинки.
Стало відомо про ще одну постраждалу внаслідок масованого російського обстрілу міста 13 листопада.
На території лікарні 38-річна жінка отримала мінно-вибухову травму, також у неї діагностували гостру реакцію на стрес, громадянка самостійно звернулася до медиків.
Війська рф із лівого берега Дніпра здійснили артилерійський обстріл Антонівки, ворожі снаряди пошкодили будівлю школи та будинки місцевих жителів.
З артилерії та РСЗВ російські військові гатили по Комишанах, Садовому та Придніпровському.
На місцях ворожих обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти.
Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.
За минулу добу поліція відреагувала на 266 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 5 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН