Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ проводить профорієнтаційні заходи у Вінницькій області

Херсонський державний університет продовжує активно співпрацювати з освітніми закладами України. Днями профорієнтаційну зустріч провів факультет бізнесу та права зі школярами Вінницької області, – повідомляє пресцентр ХДУ.

Викладачка кафедри економіки, менеджменту і адміністрування Херсонського державного університету Анна Чмут відвідала Теплицьку ЗШ І-ІІІ ступенів №1 у Вінницькій області.

Мета зустрічі – проведення профорієнтаційної роботи серед молоді та інформування щодо напрямів підготовки у Херсонському державному університеті.

У ході зустрічі Анна Чмут розповіла учням про можливості, які відкриваються перед ними у сфері бізнесу та права. Оскільки знайомство з основними аспектами цих галузей дозволить молодому поколінню зробити свідомий вибір щодо своєї майбутньої професійної кар’єри. Викладачка подискутувала зі старшокласниками про можливості вивчення бізнесу та права, а також про перспективи розвитку у цих галузях. Вона поділилася своїм досвідом та знаннями, що сприятимуть учням у кращому розумінні вимог та можливостей сучасного ринку праці.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Двоє студенток ХДУ незаконно затримала окупаційна влада: колектив вишу просить їх внести до списків обміну

Також читайте:

У ХДУ ліквідовують наслідків ворожого обстрілу головного корпусу (фото)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН