Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш отримав обладнання для облаштування офісу в Івано-Франківську

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

-Чергова чудова новина! Ми отримали перше обладнання – техніку, меблі – за проєктом створення освітньо-культурного HUB на базі Івано-Франківського офісу Херсонського державного університету від фонду USAID. Загальна сума першого траншу – понад 280 тисяч гривень! Починаємо облаштовувати новий простір!

За кожною перемогою стоїть праця багатьох людей, інколи результату доводиться чекати доволі значний час, постійно доопрацьовувати проєкт, робити так, щоб в нас повірили донори. Саме так було цього разу. Починали ми ще у минулому році з ідеї, що маємо тут, в Івано-Франківську, куди ми тимчасово переміщені, створити унікальне освітнє середовище, яке б об’єднало не тільки команду університету, частина якої знаходиться в Івано-Франківську, а частина, в Херсоні, по всій Україні і навіть в різних країнах світу, а й стати цікавим майданчиком для громади, яка нас прихистила, та бути корисними тим, хто потребує освітніх послуг, знаходячись у будь-якій точці світу.

Завдяки сучасно обладнаній аудиторії ми зможемо забезпечити проведення лекцій, воркшопів, тренінгів, віртуальних екскурсій, майстер-класів, семінарів, круглих столів, роботу в міні-групах, створення творчих проєктів. За всіма рейтингами ми входимо у ТОП-50 кращих університетів України, а це означає, що ми носії унікального якісного освітнього, культурного, історичного контенти, який створюють наші науковці, а ми відповідно будемо всіма можливими способами популяризувати наші напрацювання.

Отже, історія України, психологічна діагностика, подолання стресу, цифрова грамотність, медіаграмотність, досягнення сучасної Фребельпедагогіки, природні ресурси та заповідники, географія та Україна на геополітичній мапі світу, сучасна українська школа, штучний інтелект… – це далеко не повний перелік тем, де ми маємо якісні напрацювання, наукові школи та розробки, які забезпечують нашу інтеграцію у європейський освітній простір.

Завдяки нашій співпраці з американськими колегами ми можемо забезпечити якісний переклад всього контенту.

Передбачаю, що буде цікаво для широкого кола людей, які цікавляться формальною та неформальною освітою. Стартуємо дуже скоро! Слідкуйте за розвитком подій! Дякуємо команді USAID за довіру, окремі слова подяки проректорці Аллі Цапів, яка є керівницею та координаторкою проєкту.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН