Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

Подія сталася нещодавно у Дніпровському районі. Поліцейські встановили обставини злочину та затримали підозрюваного у вчиненні умисного вбивства. Наразі він перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання.

Як розповів заступник начальника відділу №1 (Дніпровський) Херсонського районного управління поліції Вадим Скиба, минулої суботи до поліції надійшло повідомлення про те, що в технологічному колодязі одного з будинків на вулиці 13-й Текстильній лежить мертвий чоловік. Під час огляду місця події поліцейські встановили, що потерпілим є 38-річний громадянин, який тимчасово мешкає в цьому ж будинку. Правоохоронці відпрацювали навколишню територію, опитали громадян, встановили свідків і з’ясували обставини події.

Як виявилося, за даною адресою разом із потерпілим мешкає його 26-річний знайомий. Чоловіки періодично вживали спиртні напої. Під час застілля ввечері п’ятниці між знайомими виникла конфліктна ситуація, в результаті один спричинив іншому тілесні ушкодження, від яких останній помер. Після цього зловмисник скинув тіло у колодязь та прибрав у будинку, щоб сховати сліди бійки.

Фігурант був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» ККУ (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років). Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН