Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство трьох людей

В Херсоні зловмисник кинув у бік людей дві гранати. В результаті вибуху осколками поранило двох чоловіків та жінку.

Вчора ввечері, близько 21-ї години, до поліції звернувся місцевий житель. Він розповів, що біля двору приватного будинку невідомий чоловік кинув предмет, зовні схожий на гранату, в результаті чого стався вибух і є постраждалі.

На місці події слідчі відділу поліції №1 (Дніпровський) Херсонського районного управління встановили, що до скоєння злочину причетний 52-річний раніше судимий місцевий житель. Поліцейські з’ясували, що підозрюваний нібито під час конфліктної ситуації кинув дві гранати у бік людей, які стояли біля подвір’я будинку. Під час вибуху троє людей отримали поранення: чоловіки віком 49 та 36 років, а також 19-річна дівчина. Потерпілих доставили до лікарні, стан їх здоров’я оцінюється як середньо-тяжкий.

Вибухотехніки провели ретельний огляд місця події. Поліцейські виявили два важелі до підривників типу УЗРГМ, дві чеки, металеві уламки від гранат Ф-1. Усе знайдене направили на проведення відповідних експертиз.
Зловмисника затримали біля його будинку. Поліцейські прийняли рішення про невідкладне проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного. У домоволодінні виявили та вилучили автомат Калашникова з двома магазинами, корпус гранати та запал УЗРГМ, 17 пляшок із рідиною із запахом горючої суміші.

Чоловік затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 «Замах на кримінальне правопорушення» та ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» ККУ. Слідство триває.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН