Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Війська РФ почали економити снаряди на південному фронті – британська розвідка

Російські загарбники, ймовірно, прагнуть зберегти артилерійські снаряди на південному фронті та намагаються їх економити.


Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Твіттері.

Як зазначається, протягом останнього тижня бої тривали на багатьох ділянках фронту, причому обидві сторони досягли незначних успіхів на різних ділянках.

Російські загарбники намагалися просунутися в районі Кремінної, а українські захисники зосередили основні зусилля в районі міста Бахмут.

​Там російські сили зараз “нестійкі”, але поки що тримаються. Далі на південь у Донецькій області, особливо в районі Авдіївки, російські сили продовжують спроби локальних атак, але безуспішно, зазначають у британській розвідці.​

На півдні Україна продовжує атаку щонайменше на двох напрямках. На цьому напрямку Москва, швидше за все, запровадила режим нормування снарядів для артилерії, намагаючись зберегти найважливіші можливості для ведення непрямого вогню.

У Херсонській області Україна утримує невеликий плацдарм на лівому березі річки Дніпро біля зруйнованого Антонівського мосту, що є додатковим викликом для російського командування, котре, ймовірно, стурбоване вразливістю свого південно-західного флангу, зазначають у розвідці Британії.

​Як повідомляв Укрінформ, українські Сили оборони з 24 лютого 2022 року по 18 липня 2023 року ліквідували близько 239 тисяч 010 російських загарбників, і ще 710 осіб – за минулу добу.​

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН