Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині колаборанти “перевзулись” і зустрічають ЗСУ

Щойно українські військові заходять до населених пунктів Херсонської області, колаборанти оперативно “перевзуваються” і радісно зустрічають тих, проти кого ще нещодавно працювали. Одним із них став Москаленко Віталій Іванович.

Раніше голова сільської ради села Киселівка потрапляв у “Базу зрадників по Херсону та півдню України”. Надавав в користування дитячий садок оркам, в якому вони приймали банні процедури та харчувалися, після чого його розгромили. Ще до того як в село зайшли російські війська, з будівлі сільської ради було знято український прапор. Коли в селі були ЗСУ, був не задоволений, що люди давали їм їжу та говорив коли вони вже поїдуть. Надав інформацію оркам про військових та їх сім’ї. Після цього в центрі села об’явив, що буде  зачистка військових та їх сімей, щоб підготували документи.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Гарна стаття .Був свідком його діяльності при окупантах. І те як радо зустрічав. Єдинний раз вони його заставили сумувати , коли взяли його форда покататися.
    Але ця погань і нині староста. Виплив бо “таке не тоне”, а корупція як відомо “процвітає” в наших органах.
    Отож треба ще голосніше підняти це питання і як продавав гуманітарку при орках через так званих “волонтерів” і як ділив м’ясо зі свиноферми зі своєю компанією, а люди отримували переважно голови та ратиці і багато ще цікавого.
    Потрібно знову матеріал про колаборантів півдня підняти і по можливості в республіканські масмедіа щоб було голосніше а то перелицювалися і знову при владі будь проклята влада цих “доморощених князьків”, які розікрали Україну не гірше ворогів.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН