Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У виші Херсона відбудуться урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам

25 липня 2023 року о 15:00 відбудуться урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Херсонського державного університету першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Разом до Мрій та Перемоги!».

Захід відбудеться у змішаному форматі: в офісі в Івано-Франківську, де будуть присутні керівництво ХДУ, професорсько-викладацький склад, випускники, студактив та гості, і паралельно – у ZOOM.

Напередодні дипломи наших випускників-бакалаврів підписав ректор ХДУ Олександр Співаковський. Він зазначив: «Із великим задоволенням підписав дипломи наших випускників-бакалаврів. Це особливі відчуття, бо за кожним таким документом про здобуття вищої освіти – долі. Хтось навчався в окупації, хтось в Херсоні, хтось в Україні або за кордоном проходив свій шлях, долав виклики і мріяв про майбутнє… Підписую, а подумки проговорюю побажання нашим сміливим, вмотивованим, незламним випускникам: будьте щасливими людьми, не озирайтесь назад, йдіть впевнено вперед та здійснюйте свої мрії, памʼятайте про свою alma mater, а ми завжди будемо пишатись вами!».

Тож запрошуємо випускників, які мають можливість, й особисто приїхати до Івано-Франківська та отримати диплом. Ті, хто не має такої можливості – приєднуйтеся до урочистостей в онлайн-форматі.

І, звісно, раді будемо бачити на заході викладачів та співробітників – як дистанційно, так і в офісі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН