Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські веслувальники розпочали підготовку до Чорноморської  регати

Як йде підготовка до Чорноморської  регати з прибережного веслування ІІ, –  розповів  Ігор Гарагуля, президент  Федерації академічного веслування у Херсонській області.
“Сьогодні провели робочу нараду стосовно планів проведення Чорноморської регати з прибережного веслування серед юнаків і дівчат.  Пропрацювали робочі питання із проведення регати в затоці Таїрово на базі Одеського осередку веслування академічного на човнах для прибережного веслування з орієнтовною датою +/- 30.09.2023. Запрошення із часом будуть надіслані у всі осередки, клуби та федерації із веслування академічного України”, – повідомив Ігор Гарагуля,   президент  Федерації академічного веслування у Херсонській області.
.
“Змагання, які ми плануємо провести,  як завжди , ми і робили свої ініціативи, за приватні кошти. І якщо ми всі фінансово витягнемо бюджет на організацію та проведення змагань в Одесі для дітей та юнацтва в цьому році, то нам можна буде планувати відродження вже традиційних всеукраїнських змагань @КАДЕЦЬКА ЛІГА з веслування академічного в веслувальному сезоні 2024. І незважаючи на всі втрати і руйнування дякуємо нашим захисникам за надані можливості пошуку і реалізації спортивних талантів!”, – уточнив  у дописі Ігор Гарагуля.   
 Також Ігор Гарагуля подякува за підтримку осередкам з  інших регіонів, які допомагають тим, де про  проходять бойові дії. Адже важливо втримати спортсменів, об’єднати , дати можливість тренуватися і брати участь у змаганнях.
“І от територіально, залишились осередки,  які допомагають в підтримці веслування академічного та в розвитку його різновидів за ініціативи небайдужих людей і за приватні кошти,  і підтримку спонсорів. Це дійсно надихає і дає надію на майбутнє”, – підсумував Ігор Володимирович.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН