Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортсмени-веслувальники з Херсонщини готуються до участі в Олімпійських іграх в Парижі

Про це повідомив Ігор Гарагуля, президент  Федерації академічного веслування у Херсонській області.
  “У тренерського штабу збірної команди України з веслування академічного великі амбіції, плани і завдання – здобуття ліцензій на Олімпійські ігри в Парижі 2024, які будуть розігруватися на Чемпіонаті світу 2023. Свою можливість і талант, та “зарядженість” на цей етап Перемог, екіпажі підтвердили в минулому, дуже важкому веслувальному сезоні-2022 і на Чемпіонаті світу-2022 показали саме реальність боротися не тільки за ліцензії, а й за призові місця”, – зазначає Ігор Гарагуля.
  Розповідає президент  Федерації академічного веслування у Херсонській області і про підтримку спортсменів з півдня України – Херсонщини.
“Не зважаючи на війну і розгубленість багатьох, а й ще завдяки підтримці всесвітньої федерації веслування академічного ФІСА і дуже багатьох національних федерацій і клубів із веслування по всьому світу. Саме тому нашім дівчатам і хлопцям важливи умови підготовки і підтримка всієї України.Із вдячністю к кожному захиснику України, із вірою та допомогою в ЗСУ!. –  подякував у зверненні Ігор Гарагуля, президент  Федерації академічного веслування у Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН