Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Техніку від Comfy в Херсоні передали в лікарні та освітні заклади, – Прокудін

На фото. Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА та СЕО Comfy Ігор Хижняк, який особисто доставив гуманітарний вантаж – три фури техніки до Херсона.
 
Гуманітарна допомога  надійшла для Херсонської області від компанії “Comfy”: 100 комплектів побутової техніки, вартістю 3 млн гривень.
Це вантаж благодійники  передали  місцевій військовій адміністрації.
Три фури з технікою для дому стануть  допоможуть людям,   які були змушені залишити свої домівки на затоплених територіях через підрив російськими військовими Каховської ГЕС .
СЕО Comfy Ігор Хижняк уточнив,  що кожен комплект включає холодильник, пральну машину, мікрохвильову піч та чайник. Все – для забезпечнення  основних зручностей  для повсякденного життя.
“Техніка, надана “Comfy”, надійшла до лікарень та освітніх закладів, переобладнаних під тимчасові прихистки для людей, чиї оселі знищила “велика вода”. Туди передали 30 комплектів, 5 пічок, 10 чайників та 30 холодильників. Те, що залишилося, за домовленістю з “Comfy”, передамо безпосередньо жителям регіону, постраждалим від підтоплення. Перевага надаватиметься незахищеним верствам населення”, – прокоментував Олександр Прокудін.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН