Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканець міста Берислав за матеріалами СБУ підозрюється у колабораційній діяльності

СБУ на Херсонщині продовжує викривати колаборантів і пособників ворога.

Так, мешканець міста Берислав за матеріалами СБУ підозрюється у колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору.

З приходом окупантів чоловік перейшов на їх бік і погодився обійняти посаду «адміністратора» у незаконно створеній загарбницькою владою установі так званому «Бериславском управлении «Оросительных систем».

 

Встановлено, що псевдопосадовець, на підтримання рішень окупаційної адміністрації здійснив перереєстрацію Бериславської дільниці Каховського міжрайонного управління водного господарства у так зване «Бериславское управление «Оросительных систем» за законодавством рф.

 

Далі, з метою «закріплення» окупаційної влади, підозрюваний розпочав свою діяльність «керуючого» у незаконно створеній установі. Він затверджував та погоджував з окупаційною владою штат працівників. Реалізовував окупаційну політику щодо впровадження «рубльової зони» – виплачував заробітну плату російськими рублями. На власний розсуд розпоряджався майном підприємства на користь окупаційної влади. Саме з його рук представники зс рф отримали у користування державний автотранспорт. слідчі СБУ повідомили про підозру. за ч.5 ст.111-1 та ч.1 ст. 111-2.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН