Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники вишу Херсона взяли участь у міжнародному круглому столі у Познані

Ппредставники Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у міжнародному круглому столі.
У рамках підписаного меморандуму з Вищою академією прикладних наук міста Познань, представники Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у міжнародному круглому столі «Синергія знань, умінь та досвід в перспективі майбутнього».
З вітальним словом виступила Магдалена Гурська – засновниця Академії прикладних наук WSHiU, президент Фундації розвитку науки та освіти в Польщі, також колег привітав і доктор Гжегож Конєчний – ректор Академії прикладних наук WSHiU.
Одною із форм участі в заході була підготовка та презентація університету.
Ознаймити представників – партнерів з Херсонським державним аграрно-економічним університетом виступила перша проректорка, проректорка з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Вікторія Грановська.
Під час заходу також обговорювалися перспективи розвитку співпраці між факультетами і кафедрами, зокрема шляхом організації та втілення в життя програм міжуніверситетської академічної мобільності і було досягнуто домовленостей щодо проведення низки заходів для здобувачів в освітній та науковій діяльності.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН