Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДАЕУ проводить профорієнтаційні заходи з учнями херсонських шкіл

Викладачі факультету рибного господарства та природокористування регулярно співпрацюють з базовими школами міста Херсон. В рамках такої співпраці проходять профорієнтаційні зустрічі зі школярами старших класів. Сьомого лютого було проведено онлайн зустріч доцента кафедри лісового та садово-паркового господарства Херсонського державного аграрно-економічного університету Бойко Тетяни з учнями 10 класу Херсонської спеціалізованої школи №57. Результатами поділились у соціальних мережах:

На зустрічі майбутнім випускникам було представлено інформацію про факультети та спеціальності університету, про особливості теоретичної та практичної підготовки, про можливості навчання за дуальною формою навчання. Докладно висвітлена інформація щодо вступу в університет, про підготовчі курси, які працюють в університеті, про можливість навчання на військовій кафедрі, академічну мобільність студентів.

Дякуємо за можливість проведення даного заходу директору ЗОШ №57 Гаврилюк Олені Степанівні та вчителю біології Торбіній Олесі Володимирівні за допомогу в організації зустрічі. Бажаємо школярам успішного закінчення середньої освіти та визначенням у майбутній професії!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН