Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Попри війну та окупацію регіону до херсонського вишу вступила тисяча студентів

Про результати вступної кампанії до Херсонського державного університету за підсумками трьох хвиль вступу розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

Результат фантастичний, враховуючи через що нам всім разом довелось пройти. Наполегливість наших вступників, їх героїчний спротив ворожій пропаганді, віра в якісну українську вищу освіту, відданість справі наших викладачів та співробітників спрацювали на всі 100%.

Цьогоріч родина Херсонського державного університету поповнилася на 1041 здобувача. З них 501 вступили на бакалавріат, 520 – до магістратури, 20 претендують на здобуття ступеню PhD – доктор філософії. Вкрай важливо, що серед більш ніж тисячі наших нових здобувачів, 866 з рідної Херсонщини. Дякуємо вам за правильний вибір, ви – майбутнє Херсонщини!

Нагадаю, у 2021 році до університету вступили 1300 здобувачів.

Ми крок за кроком повертаємо життя у Херсонський державний університет, безмежно радіємо звільненню Херсона і віримо, що дуже скоро зможемо спокійно навчатись та працювати у стінах ХДУ. Слава ЗСУ! Пишаємось нашими незламними першокурсниками!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН