Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині оголосили результати конкурсу «Найкраща годівничка» (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку депутата Херсонської обласної ради від партії Європейська Солідарність Ігоря Йосипенка. У повідомленні йдеться про наступне:

«У січні проходив  конкурс«Найкращу годівничку» для порятунку птахів взимку. В ньому взяли участь учні закладів загальної середньої та дошкільної освіти Новорайської та Милівської об’єднаних територіальних громад, на території яких знаходиться Національний парк.

Ідея проведення цього конкурсу належить директору Національного природного парку «Кам’янська Січ» Сергію Скорику. Я вдячний Сергію Валентиновичу Скорику за ініціативу, вдячний за те, що підтримали цю ідею і директори закладів, і батьки, і діти. Я як депутат Херсонської обласної ради від Бериславського району підтримав учасників, надавши призи  не лише переможцям конкурсу- сучасну техніку, а й всім учасникам.   

Результатом цієї роботи стали чудові витвори мистецтва. Бо як можна назвати годівнички, від яких неможливо відвести погляд?

Тож визначатися з кращими роботами було дуже складно, ми залучили до цього процесу всіх присутніх.

Однозначно визначили, що перше місце зайняв Новокаїрський дитячий садочок, друге місце – Милівська школа, третє місце – Качкарівська школа.

Стосовно третього місця ми вагалися, бо хороші роботи були і у Дудчанської школи, і у Новокам‘янської. Важко було визначитися, але ми прийняли рішення.

За перше місце ми вручили  плазмовий телевізор, за друге  – колонку, за третє – кольоровий принтер.

Всі інші учасники також отримали подарунки. Ми приділили увагу кожному, хто взяв участь у конкурсі. Це початок співпраці з Нацпарком в цьому напрямку.

Підтримка таких ідей та конкурсів важлива з точки зору виховання екологічної свідомості школярів, спрямування їх мотивації на вивчення навколишнього світу, збереження природи.    Через такі конкурси ми маємо можливість і допомогти освітнім закладам територіальних громад.

Усі годівнички будуть встановлені співробітниками Нацпарку «Кам’янська Січ» разом з дітьми та вчителями на території закладів загальної середньої та дошкільної освіти Новорайської та Милівської об’єднаних територіальних громад.

Я думаю, що найближчим часом будуть організовані й інші конкурси. Тому хочу подякувати всім, хто взяв у ньому участь».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН