Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Бериславському педагогічному коледжі відбувся новорічний бал

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка. У повідомленні йдеться про наступне:

«Приємно було відвідати новорічний молодіжний бал на базі Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В. Ф. Беньковського. Захід було організовано Бериславською райдержадміністрацією.

Талановиті студенти підготували святкову програму, презентувавши яскраві номери. На свято були запрошені і діти з інвалідністю з різних територіальних громад Бериславського району. Ми  живемо в толерантному демократичному суспільстві, всі  ми – рівні, об’єднані любов’ю до рідного краю. Коледж готує учителів початкової школи та дошкільної освіти, які візьмуть на себе незабаром відповідальність за виховання майбутніх поколінь, а цього дня вони – гарні господарі свята, які  приділяють велику  увагу кожному гостю. Були, як годиться, і подарунки, які надали  депутати облради від Бериславщини. Тож побільшає і віри в чудо та новорічну казку. Це особливо важливо для дітей з інвалідністю, які відчули особливу атмосферу свята.

Неймовірні відчуття після балу! Енергетика студентів заряджає! Впевнений, що молодь запам’ятає це свято надовго!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН