Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За вбивство квартиранта мешканка Бериславського району отримала 8 років позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Поліції Херсонської області. У повідомленні йдеться про наступне:

«Злочин стався у липні 2018 року. В чергову частину Бериславського районного відділу поліції зателефонувала жінка. Вона розповіла, що в будинку, де винаймає одну із кімнат, виявила тіло іншого квартиранта з тілесними ушкодженнями. У 48-річного чоловіка була колото-різана рана грудної клітини. За фактом вбивства було відкрите кримінальне провадження. Поліцейські встановили, що причетною до скоєння злочину є господарка домоволодіння. Наразі розгляд справи закінчений. Суд відправив жінку за грати.

Поліцейські встановили, що загиблий – колишній співмешканець власниці будинку. Заявниця також розповіла, що того дня 45-річна господарка та її колишній сварилися. Жінка попросила квартирантку піти з дому на деякий час. Коли ж квартирантка повернулася, то виявила тіло чоловіка, а господарки дома не було.

Упродовж 40 хвилин дільничні поліцейські її знайшли. Жінка переховувалася у будинку знайомих. Там же поліцейські виявили і знаряддя злочину – ніж.

Під час спілкування з правоохоронцями затримана розповіла, що більше року тому розійшлася з колишнім співмешканцем, але дозволила йому жити в будинку в якості квартиранта. Вони часто сварилися, тому що жінка підозрювала колишнього у дрібних крадіжках її грошей та речей. Коли вони знов посварилися, зловмисниця схопила ніж та вдарила чоловіка в груди. Потім втекла до знайомих.

Суд визнав жінку винною в інкримінованому їй злочині та обрав покарання у вигляді 8 років позбавлення волі».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН