Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському Центрі позашкільної роботи відбувся тренінг про навички майбутнього

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Педагогічний колектив Херсонського Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради з вересня 2021 року розпочав дослідно-експериментальну роботу за темою «Організаційно-педагогічні умови формування PROнавичок майбутнього у вихованців таборів оздоровлення та відпочинку закладів позашкільної освіти». У рамках виконання І етапу досліджень для працівників Центру організовано тренінг (тренери – Галина ПАЛІЧЕВА, Ірина НУРУЛЛІНА).

PROнавички майбутнього – це програма для підлітків і молоді, що реалізується в рамках співпраці Міністерства освіти і науки України, Програми ООН з відновлення та розбудови миту та Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA).

На першому занятті ознайомили учасників зі структурою тренінгу, яка складається з п’яти модулів: «Комунікація майбутнього», «Кооперація успіху», «Логіка і життя», «Кольори креативності», «Кар’єра і життя».

Заняття №1 з теми «Стиль життя у цифровому форматі» сприяло формуванню в учасників нового рівня міжособистісних стосунків у цифрову епоху, розвитку комунікативних компетенцій і вмінню орієнтуватися в ефективних технологіях спілкування.

До участі в тренінгу долучилися 18 працівників Центру».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН