Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасний 3D-фасад навчального корпусу створили у херсонському виші (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Регіональні виші зараз як ніколи потребують змін, адже чимало дітей після випуску зі шкіл їдуть або в столицю, або за кордон. Допомогти «вижити» університетам в такий час можуть зміни матеріально-технічної бази, сучасні практики у викладанні. Народний депутат України ІХ скликання Павло Павліш активно працює в рідному місті. Вже вкотре він відвідав Херсонський Аграрно-Економічний університет, з яким тісно співпрацює багато років.

«Ми бачимо, що в Херсонському Аграрно-Економічному університеті постійно проходить покращення матеріально-технічної бази, що дає змогу підіймати і навчальний, і науковий рівень вишу, залучаючи все більше талановитих випускників до себе», – зазначив народний депутат України Павло Павліш.

Ректор Херсонського Державного Аграрно-Економічного університету Юрій Кирилов розповів, які саме зміни відбулися у навчальному закладі: «Завдяки новітнім технологіям змінився фасад головного навчального корпусу, а також провели значні роботи з благоустрою у дендрологічного парку, в якому облаштували пішохідну територію, включаючи і під велодоріжки. Городяни, зокрема жителі Житлоселища, часто проводять тут вільний час. Також спільними силами ми збудували багатофункціональний спортивний майданчик, де займаються не тільки студенти, а й викладачі університету та мешканці Житлоселища. На ньому постійно проводяться різноманітні змагання».

Юрій Кирилов звернув увагу також і на те, що Павло Павліш є випускником університету, який не забуває Альма-матер: «Університет пишається своїми випускниками. Випускники – гордість кожного університету, Аграрно-Економічний не є винятком. Так, наприклад, серед п’ятьох народних депутатів від Херсонщини три – випускники нашого вишу. Дуже приємно, коли випускник не лише досягає професійних вершин, але й не припиняє зв’язок з рідним університетом. Яскравим прикладом є Павло Павліш, з яким ми плідно співпрацюємо. Результат нашої співпраці ви можете побачити самі».

«Перед регіональними вишами постало багато викликів. Але якщо злагоджено працювати над розвитком вищих навчальних закладів, то молодь не залишатиме місто. Випускники вступатимуть до регіональних вишів», – підкреслив Павло Павліш.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН