Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш увійшов до п’ятдесяти кращих університетів України

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського. У повідомленні йдеться про наступне:

«Херсонський державний університет упевнено крок за кроком рухається вперед! Щойно опублікований один з авторитетних світових рейтингів університетів «Webometrics Ranking of World Universities» (https://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20?fbclid=IwAR2y1TxFjLh6dOZ8SKmp-v890SQQ9bQL2hFRY9WHRA9NDf3ejfgOJivoN4U), побудований на оцінюванні місії університетів опосередковано за трьома групами показників їхньої представленості у вебпросторі: Impact (вплив), Openness (відкритість), Excellence (якість).

ХДУ – на 46-й позиції серед закладів вищої освіти України! Порівняно з минулим роком ми піднялися на 9 сходинок вгору (в 2021 році посідали 55-ту позицію)! Увійшовши до п’ятдесяти кращих університетів України, ми залишаємося й беззаперечним лідером з-поміж університетів Херсонщини (ХДУ – 46 місце, ХДАЕУ – 115 місце, ХНТУ – 176, ХДМА – 251).

Перемога ХДУ – це перемога кожного з нас! Це результат спільної роботи всієї команди університету! Щиро дякую кожному й вітаю всіх!

ХДУ – твій шлях до успіху!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН