Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш опинився в трійці лідерів серед університетів України аграрного спрямування

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського Державного Аграрно-Економічного університету. У повідомленні йдеться про наступне:

«Початок року для Херсонського державного аграрно-економічного університету вже став знаковим та успішним!

Найкращою мотивацією до сумлінної та плідної праці і нових здобутків для науковців є визнання. Міністерством освіти і науки було опубліковано наказ «Про обсяг фінансування наукових досліджень і розробок та фінансової підтримки наукових об’єктів, що становлять національне надбання на 2022 р. за КПКВК 2201040 «Наукова і науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ», де Херсонський державний аграрно-економічний університет займає третє місце серед всіх аграрних закладів вищої освіти України з фінансуванням у понад 4,5 млн. грн!

Херсонський державний аграрно-економічний університет протягом трьох років і серед вишів Херсонщини зберігає лідерські позиції.

Науковці Херсонського державного аграрно-економічного університету вдячні державі за гідну оцінку своїх здобутків та з натхненням і новими силами йдуть до звершень і наукових пошуків!

Такий плідний початок року неабияк надихає на подальші звершення! Кожна перемога ХДАЕУ – це результат командної роботи університету!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН