Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській школі №52 продовжуються роботи з капітального ремонту актової та спортивної зали (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

У школі №52 Херсона продовжуються роботи з капітального ремонту актової і спортивної залів.

Ці приміщення будуть сучасними і комфортними, переконаний народний депутат України Павло Павліш.

«Будівельниками вже виконано багато робіт. Питання щодо внесення змін до проєкту, які ми обговорили минулого разу, зараз робляться. Міська рада отримала кошти з державного бюджету на фінансування даного об’єкту. Питання зараз у розподілі. Тому гроші є, технічні моменти щодо внесення змін до проєкту будуть узгоджені», – зазначив народний депутат України Павло Павліш, оглядаючи хід виконання робіт.

Школярі закладу активні і в спортивному житті, і в творчому.  Директорка Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради Людмила Шалаєва додала: «Будівельники активно працюють на об’єкті. Тож незабаром у нашому освітньому закладі буде спортивна зала з новим сучасним обладнанням, так само і актова зала — з сучасним обладнанням та оформленням».

Модернізація освітніх закладів є актуальною для міста.

У мікрорайоні ХБК школа №52  – це потужний заклад, який обирають для навчання батьки, вбачаючи великі перспективи.

Начальниця управління освіти Херсонської міської ради Наталія Журженко розповіла: «У  школі №52 навчається понад 1000 учнів. Це – співоча школа, на базі якої діє хор. Тож  була велика необхідність  осучаснити і актову, і  спортивну залу.  Ми вдячні  народному  депутату України Павлу Павлішу, що він   допомагає залучати державні кошти для таких масштабних реконструкцій освітніх закладів».

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН