Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На базі херсонського профучилища № 2 відкрили перший на Херсонщині сучасний навчально-практичний центр з деревообробки

Колектив «Вищого професійного училища № 2 м. Херсона» в 2021 році взяв участь у державній програмі для підтримки закладів професійної освіти України щодо створення сучасних навчально-практичних центрів.

Після перемоги проєкту у відбірковому конкурсі на базі училища створено навчально-практичний центр із деревообробки вартість якого склала 2443100,00 грн.

На облаштування Центру з державного бюджету було виділено 1710200,00 грн., з коштів громади м. Херсона, у рамках співфінансування – 732900,00 грн., зі спеціального фонду училища – 428000,00 грн.

Також за кошти державного та міського бюджетів було придбано нове деревообробне обладнання, сучасний комп’ютерний комплект із мультимедійною системою та інтерактивною дошкою, ручний електрифікований інструмент майже на 300 тисяч грн.

Учні закладу під керівництвом майстрів виробничого навчання за новітніми технологіями з допомогою сучасних матеріалів модернізували кабінет теоретичного навчання, навчальний цех площею 280 м2 та виконали монтаж нового обладнання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН