Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Трудовий колектив херсонського вишу визначив напрямки роботи на 2022 рік

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського Державного Аграрно-Економічного університету. У повідомленні йдеться про наступне:

«20 січня відбулася Конференція трудового колективу Херсонського державного аграрно-економічного університету питаннями порядку денного було: звіт ректора за 2021 р., виконання умов Колективного договору.

За результатами роботи у 2021 році відкрито дві освітні програми ступеня вищої освіти «Магістр» та 4 нових ОП ступеня «Бакалавр», обговорено результати проходження акредитаційних процедур та результати набору у 2021 р. Не зважаючи на невиконання планових показників щодо набору в магістратуру та на перший курс, університет наростив показники приведеного контингенту. Ректором було визначено стратегічні напрями проведення профорієнтаційних заходів та план набору у 2022 році.

Прозвітовано про результати захисту кандидатських та докторських дисертацій співробітниками ХДАЕУ, роботу спеціалізованих вчених рад університету, присвоєння вчених звань академічній спільноті, виконання ініціативної та господарської тематики та проєктів, що фінансуються за кошти державного бюджету.

Окрему увагу Юрій Кирилов приділив питанням розвитку матеріально-технічної бази, відкриттю нових навчальних та науково-навчальних лабораторій. Так у 2021 р. в університеті було відкрито 4 нових навчальних та 2 науково-навчальних лабораторії, оновлено та оснащено новим обладнанням існуючі. Окремим питанням звіту розглянуто обсяги капітальних та поточних ремонтних робіт, оновлення аудиторного фонду, витрати на оновлення інтернет-мережі та цифровізацію освітнього процесу.

Позитивною динамікою характеризується 2021 р. в напрямі забезпечення соціальних потреб співробітників університету (100 % отримання оздоровчих для всіх категорій працюючих у ХДАЕУ, виплата премій, матеріальної допомоги, зростання на 23% кількості відпочиваючих безкоштовно співробітників на базі відпочинку «Колос» тощо).

Підводячи підсумки роботи за рік було обговорено плани подальшого розвитку університету та показники його діяльності на 2022 рік».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН