Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться презентація естонсько-українського проєкту для підприємців креативних галузей

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Запрошуємо на презентацію естонсько-українського Проєкту UArt’n’Business – «Підвищення обізнаності та розвиток навичок українських малих та середніх підприємств та підприємців креативних галузей у сфері інтернет-маркетингу та онлайн-продажів», який реалізується Тартуським центром креативних індустрій (Тарту, Естонія) в партнерстві з Херсонською торгово-промисловою палатою.

  • Дата: 20 січня 2022

Час: 14.00-16.00

Формат: офлайн + онлайн (ZOOM)

Місце: Арт-простір Freedom (м.Херсон, вул. Університетська, 31)

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/QnrbhDewegPLu7dv9

Для онлайн-учасників посилання на ZOOM буде надіслано на адресу, вказану в реєстрації.

Проєкт має на меті допомогти українським підприємствам креативних галузей, творчим людям – митцям, майстрам, дизайнерам, стартап-підприємцям – побудувати в онлайні міцну бізнес-основу для творчих задумів: розвинути навички самопрезентації та маркетингу в соцмережах, опанувати міжнародні інструменти онлайн-продажів, встановити контакти з естонськими колегами та налагодити з ними творче й ділове партнерство. Проєкт зокрема спрямований на розвиток бізнес-компетенцій у цифровому середовищі та підтримку підприємців-початківців, молодіжного та жіночого підприємництва.

Для кого цей Проєкт:

  • мікро-, малі та середні підприємства галузі креативних індустрій (мистецтво, дизайн, мода, кіноіндустрія, видавнича справа, театр, IT тощо), в тому числі – початківці у бізнесі,
  • дизайнери, митці, ремісники, майстри та дрібні виробники, які бажають навчитися продавати свої твори чи вироби в Інтернеті, або ж прагнуть розширити обсяги продажів;
  • стартап-підприємці, IT-фахівці з амбітними бізнес-ідеями та націлені розвивати бізнес-зв’язки з іноземними партнерами.

 

Провідний партнер Проєкту UArt’n’Business – Тартуський центр креативних індустрій (Tartu Loomemajanduskeskus) – навчально-інформаційний центр у Південній Естонії, який організовує для підприємців креативних галузей тематичні тренінги й навчання, консультує їх з юридичних та економічних питань, допомагає бізнесменам-початківцям «встати на ноги» та поєднати творче самовираження з фінансовою грамотністю та успіхом.

Витрати, пов’язані з участю українських підприємців у заходах Проєкту, бере на себе естонська сторона. Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Естонії з коштів Програми розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги.

 

Детальна інформація щодо Проєкту, напрями співпраці, найближчі заходи та плани будуть представлена громадськості в ході презентації. Приєднуйтеся!

Реєстрація – https://forms.gle/QnrbhDewegPLu7dv9

Посилання на захід у Facebook – https://www.facebook.com/events/317085403761775

За додатковою інформацією запрошуємо звертатися до Херсонської торгово-промислової палати: e-mail export@tpp.ks.ua, тел. +38 (067) 55-234-60, +38 (0552) 325238, 424119.

Подивитися на сайті: https://miskrada.kherson.ua/news/prezentatsiia-estonsko-ukrainskoho-proiektu-uart-n-business/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН