Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В картинній галереї у Новій Каховці проходить виставка робіт «Нитка Аріадни» аматорського гуртка народої творчості

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Новокаховська картинна галерея імені Альбіна Гавдзинського запрошує на виставку робіт аматорського гуртка народої творчості Чорнянського будинку культури Таврійської громади. Всі роботи виконані в унікальній техніці художній текстиль та передають яскраві сюжети з виразним національним колоритом. За час після відкриття виставки у грудні минулого року численні відвідувачі залишають схвальні відгуки та висловлюють захоплення майстерністю учасниць гуртка, яких  рік тому об’єднала  у дружній колектив Олена Колодич.

Арт-гурток є активним учасником  культурно-мистецьких заходів Таврійської міської територіальної громади, Каховського району та Херсонщини, має чимало нагород та відзнак від  Таврійської міської ради, Херсонської обласної ради, Херсонського обласного Центру народної творчості, дипломи за участь у Всеукраїнських конкурсах та акціях.

Виставка “Нитка Аріадни” працюватиме до 31 січня за адресою: місто Нова Каховка, вул. Історична, 26а».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН