Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці майстрів запрошують взяти участь у виставці, присвяченій птахам

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Каховського Міського Культурно-Методичного Закладу. У повідомленні йдеться про наступне:

«Україна – яскрава та неповторна, як «Український космос» відомого українського художника Олега Шупляка. У новому 2022 році ми розкручуємо новий креативний етно-проєкт «КОЛЕСО РОКУ».

Він стартує з яскравої весняної події, діючої виставки у АРТ-Галереї «ПТАХА» майстрів різних напрямків «НА КРИЛАХ ТРАДИЦІЙ». Присвячена вона символу весни та українській неповторній душі  – ПТАСІ.

Запрошуємо всіх майстрів, роботи яких присвячені птахам і виготовлені у різних техніках приєднатися до цього творчого проєкту! Роботи повинні бути естетично оформлені, презентаційні та відповідати рівню виставки.

Роботи надаються з 01 лютого до 21 лютого 2022 року! Відбір експонатів проводять майстрині нашого закладу. Для участі майстер може надати до 3-х робіт у різних техніках до Каховського міського культурно-методичного закладу ( м.Каховка, вул.Велика Куликовська,буд.136) . За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 0665541653 (Аліна), 0666693665 (Ірина)».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН