Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться виставка малюнків «Зимова казка»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Культура Херсона». У повідомленні йдеться про наступне:

«Зазвичай до новорічних та різдвяних свят усі заздалегідь готують подарунки. Навчально-естетичний комплекс «Художня школа» м. Херсона вже підготував такий подарунок для своїх учнів, їх батьків, а також для усіх мешканців та гостей міста. Це виставка «Зимова казка».

На ній представлено більше 200 кращих робіт VІ Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки», організованого та проведеного комплексом у 2021 році. Підсумкова виставка цього конкурсу відбулася 4 червня 2021 року в Києві, в дитячому центрі «Артек». Але виставка вийшла настільки цікавою, що вирішено було презентувати її рідному місту, щоб якомога більше людей мали можливість побачити, чим живуть і як мислять маленькі художники з різних країн світу, зрозуміти, що для творчості і спілкування насправді не існує ніяких кордонів. І презентувати її саме перед новорічними та різдвяними святами, у час, коли трапляються дива, адже казка – це справжнє диво!

До експозиції також увійшли роботи учнів Дитячої художньої школи та Дизайн-ліцею, намальовані дітьми поза конкурсом, адже тема казки – вічна!

Також під час відкриття виставки відбудеться ще два дива. Зима зустрінеться з літом – свої нагороди в цей день отримають учні – переможці Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого мистецтва «Купальські зорі – 2021», яка відбулася ще влітку. І ще в галереї «Синій кіт» оживе справжній казковий персонаж, який подарує дітям яскраву казкову, святкову, ігрову атмосферу!

Тож запрошуємо всіх 17 грудня 2021 р. о 16.00 до Галереї «Синій кіт» (м. Херсон, вул. Потьомкінська, 18) на відкриття виставки».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН