Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться вистава за участі акторів-аукціоністів (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського театру ім. Миколи Куліша. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Херсонському обласному академічного музично-драматичному театрі ім. М.Куліша продають ролі на аукціонах та вчать бути справжніми артистами!

У 2021 році театр запустив унікальний проєкт – виставу за участі містян. Ролі продавали на аукціонах, їх відбулося два: перший – на Міжнародний день театру, 27 березня, другий – 4 червня. Лотами були персонажі всесвітньовідомого роману Ільфа та Петрова «12 стільців».

Ролі придбали 14 жителів Херсона. Протягом шести місяців аукціоністи плідно працювали над відточенням театральних образів: ходили на тренажі, творчі зустрічі, майстер-класи, індивідуально працювали з режисерами та артистами театру… І ось уже з 24 по 30 грудня театр анонсує довгоочікувану прем’єру, в основі сюжету якої – авантюрна історія про пошук діамантів, схованих в одному із дванадцяти стільців гарнітури Гамбса.

Над втіленням у життя мрій херсонців та виставою, за створенням якої слідкує вся країна, працює головний режисер театру, заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк, вся постановча група та 22 професійні артисти.

14 херсонців, які придбали ролі на аукціонах, виходитимуть двома групами: І – 24, 26 та 28 грудня, ІІ – 25, 27 та 29 грудня».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН