Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У картинній галереї в Новій Каховці відкрилась виставка робіт майстрів аматорського гуртка народної творчості

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Новокаховській картинній галереї відкрилась виставка робіт майстрів аматорського гуртка народної творчості Чорнянського будинку культури Таврійської громади.

З відкриттям виставки унікальних робіт, виконаних у техніці художній текстиль, привітали керівника гуртка, відому майстриню Олену Колодич міський голова Таврійська Микола Різак, заступник міського голови Анатолій Білий, директор картинної галереї Олена Михайленко.

Кожна робота – це майстерність, глибокий сюжет, національний колорит, яскравість, душевність, гумор і тонка іронія, українські звичаї, вся наша історія . Перші відвідувачі виставки були вражені і картинами, і ляльками-мотанками, і розмаїттям історій, які майстерні руки наших талановитих землячок, передали у цій рідкісній техніці народної творчості. Олена Олександрівна розповіла про особливості роботи у техніці художнього текстилю та пообіцяла провести для бажаючих майстер-класи.

Запрошуємо всіх відвідати виставку та отримати естетичну насолоду!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН