Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ощадбанк виставив на продаж «непрацюючі кредити» через онлайн-аукціон OpenMarket на майже 5 млрд грн

Акціонерне товариство «Державний ощадний банк України» виставив на електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право грошової вимоги за кредитним договором, а також права за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки). Загальна стартова сума лотів 4 993 430 416 грн.

У забезпечення договорів виступають обласна друкарня, приміщення дитячого садку, адмінбудівля, птахофабрики, елеватор, завод промислового обладнання, завод по кондиціюванню гібридного насіння кукурудзи, виробничо-складські приміщення, обладнання складу для довготривалого зберігання яєць, земельні ділянки та інша нерухомість в Києві, Рівненській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Лоти будуть продаватися на класичному англійському аукціоні (на підвищення ціни).

«Ощадбанк — це вже другий банк, який скористався технічними можливостями нашого аукціону для продажу NPL-кейсів. Враховуючи різноманітність активів, які в забезпеченні лотів, чекаємо на зацікавленість з боку користувачів OpenMarket та великих інвестиційних компаній. Загально для Ощадбанку ми вже реалізували активів на 753 млн грн в рамках добровільної реалізації, тому таке продовження співпраці у вигляді продажу проблемних кредитів є закономірним і принесе свої результати. Розраховуємо на плідну співпрацю по цьому напрямку», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання виставленні на аукціони з детальною інформацією:

відбудеться 22 листопада. Гарантійний внесок для участі складає 217 479 983 грн

відбудеться 12 листопада. Гарантійний внесок для участі складає 11 487 658 грн

відбудеться 22 листопада. Гарантійний внесок для участі складає 20 703 879 грн.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Загальна сума продажу з початку роботи 17,3 млрд грн.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН