Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська «Дніпрянка» перемогла миколаївський «Реал» на Всеукраїнських змаганнях (ВІДЕО)

У Херсоні відбулися ігри третього туру чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2021- 2022 років. Це важлива подія для спортсменів Херсона, адже змагання такого рівня cкладні в організації, коли діють карантинні обмеження. Спортивний захід відбувся на базі Херсонського фахового спортивного коледжу.

Валентин Сух, директор Херсонського фахового спортивного коледжу, зазначив:
“Чемпіонати і кубки України продовжуються, хоча й червона зона. Ми вжили всіх заходів, щоб не зупинявся навчальний та тренувальний процес, тому що в спорті вихідних не буває. Ми вжили всіх заходів, аби діти виступали на змаганнях та представляли Херсонщину”.

Команди-учасниці змагань останнім часом плідно працюють над підготовкою збірних команд та показують відмінні результати на чемпіонатах.
Приємна новина, херсонська ” Дніпрянка ” двічі перемогла миколаївський ” Реал”.

Михайло Мирославський, тренер гандбольного клубу “Дніпрянка”, прокоментував:
“Змагання “Дніпрянки” з “Реалом” завжди дуже принципові. В нашому фаховому коледжі на відділенні гандболу підростає заміна- сьогодні всі наші молоді гравці були на майданчику. Звичайно, вони молоді, більше хвилюються.Вони зробили те, що повинні були зробити: у себе вдома в рідних стінах, обігравши миколаївський “Реал” і цим заявили про високий результат”.

Миколаївський “Реал” – достатньо сильна команда, тож херсонкам довелося добре попрацювати, щоб здобути перемогу.

Олександр Гурський,головний тренер гандбольного клубу “Реал”, прокоментував’
“Команда старалася та грала як могла. Команда хоч і не молода, але грала не дуже багато, тому є багато проблем, над якими потрібно працювати. Ми не здаємося, будемо йти далі та не плануємо здаватися !”

Попереду ще багато змагань, тож бажаємо спортсменкам удосконалення майстерності та багатьох перемог!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН