Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гандболістки Херсонського фахового спортколеджу перемогли в Чемпіонаті України та світу (фото)

Гандболістки Херсонського фахового спортивного коледжу звітують про перемогу в Чемпіонатах України та світу
2022/2023 р – це час наполегливих тренувань і звершень, все – для перемоги рідної України та звільнення рідної Херсонщини. Спортсменки навесні 2022 року покинули окуповану територію Херсоншини, але не припинили тренування.
Спортсменка Херсонського фахового спортивного коледжу Ткач Анастасія стала чемпіонкою України сезону 2022/2023 Суперліга, в складі команди «Галичанка» (Львів). Вона виконала норматив майстра спорту України.
Спортсменки ХФСК Сорокіна Владислава і Султан Катерина стали бронзовими призерами чемпіонату України сезону 2022/2023 Суперліга в складі команди «Політехніка».
В 2023 році випускниці ХФСК Горенко Валерія, Гончаренко Аля, Чорнявська Тетяна вибороли 1 місце чемпіонату Болгарії. Чорнявська Тетяна, тренер ХФСК, в складі збірної команди України увійшла в фінальну частину Чемпіонату світу з гандболу 2023.
Цього навчального року спортсменки і випускниці ХФСК брали участь в чемпіонатах по всьому світу.
Так, Садова Анжела і Сорокіна Христина – Німеччина, друга Бундесліга; Морозенко Ірина, Калигіна Анастасія, Дябло Анна – чемпіонат Польщі; Пойманова Надія – чемпіонат Словаччини.
ХФСК – це рух вперед!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН