Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дитячій тенісній школі “Вікторія” в Херсоні виповнилося 5 років. (ВІДЕО)

 Такий маленький ювілей- це свято для спортсменів Херсона, адже за ці роки було здобуто багато перемог.

Віктор Колісник, голова ГО “Дитяча тенісна школа “Вікторія” розповідає:
“Дуже пишаємося, що ми виховуємо майбутнє України-це для нас головне. Логотипом дитячої тенісної школи “Вікторія” завжди була дитяча посмішка. За ці роки ми виховали призерів чемпіонатів України, кандидатів в майстри спорту України, завоювали купу медалей на різних змаганнях.”

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріФото: Фейсбук “Дитяча тенісна школа ‘Вікторія’

З нагоди такого свята було проведено тенісний турнір, в якому брали участь маленькі спортсмени з Херсона і гості з Каховки ,Миколаєва та Кропивницького. Деякі з них в спортивній школі “Вікторія” вже не вперше і помітили, як змінилися умови . Дітям, які приїхали до Херсона на змаганнях сподобалось в тенісній школі ” Вікторія” , також вони відмітили рівень підготовки юних спортсменів. Змагалися учасники з різним віком та рівнем підготовки. Батьки радіють , що їх діти мають можливість розвиватися та займатися тенісом в таких чудових умовах. Дітлахи пишаються своїми першими перемогами Змагання пройшли в теплій атмосфері, адже дітей підтримували батьки та гості свята.

 

 

Володимир Хвостов – депутат Херсонської обласної ради поділився враженнями:
“Сьогодні чудове свято великого тенісу. Кожний турнір- це крок до великої перемоги, це перевірка кваліфікації тренерів. Батьки також вкладають надію в своїх діток, тому бажаю сьогодні кожному не підвести батьків і тренерів та перемогти.”

Дитяча тенісна школа “Вікторія ” – це місце, де діти займаються спортом, розвивають та знаходять нових друзів. Спортивний майданчик з чудово обладнаними тенісними кортами , а територія доглянута та охайна Однією важливою та досі невирішеною проблемою залишається облаштування зимового тенісного корту

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітріФото: Фейсбук “Дитяча тенісна школа ‘Вікторія’

Віктор Колісник зазначив :
“Ми, мабуть, єдине місто, яке не має зимової бази. Взимку ми розпускаємо групи дітей тому що нам немає же займатися. Зараз ми звертаємося до міського голови, до обласної та міської ради і благаємо вас побудувати в місті Херсоні зимову базу!”

(Розвиток спорту важливий для Херсона , тому в міській раді вже шукають шляхи вирішення цієї проблеми.

Юрій Рожков – депутат Херсонської міської ради зазначив:
“Такі змагання як сьогодні є майданчиком для розвитку дітей і майбутнього нашої країни!”
В день змагань була чудова погода, тож діти змогли насолодитися грою та показати відмінні результати, за які були відзначені. А приємним сюрпризом для всіх гостей був святковий торт.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН