Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співачка з США Брія Блессінг у Херсоні взяла участь у благодійному концерті «Два береги – одне серце» (відео)

Американсько-українська  співачка, кмпозиторка  Брія Блессінг була одним з головних гостей благодійного концерту «Два береги – одне серце», який відбувся в місті Херсон на підтримку жителів області, які знаходяться на лівобережжі, яке і досі окуповане російськими військами.

Захід пройшов під гаслом «Два береги – одне серце», яке символізує єдність і підтримку між двома берегами Дніпра, незважаючи на те, що вони розділені війною.

Брія Блессінг вразила публіку своїм голосом та енергетикою під час виступу на концерті.

Співачка висловила свою підтримку жителям України, які воюють за свою незалежність   Її участь у благодійному концерті «Два береги – одне серце» є прикладом того, як музика може об’єднувати людей.

Крім Брії Блессінг, в концерті також взяв участь її чоловік Джессі Полі, який висловив свою прихильність до України та  подякував херсонцям, жителям області за незламність.

Також висловив свою глибоку повагу до української культури та історії.

Участь американських музикантів у концерті «Два береги – одне серце» була дуже важливою для жителів Херсона та всієї України, оскільки вона показала, що справжня солідарність та підтримка не має кордонів. Виступи Брії Блессінг та Джессі Полі були дуже емоційними та не  залишили глядачів  байдужими.

Брія  разом зі своїм чоловіком виступає з концертами з  2014 року серед військовослужбовців, які боронять Україну.

Цей концерт став ще однією демонстрацією того, що музика може об’єднувати народи, незалежно від їхньої національності та політичних переконань. Брія Блессінг та Джессі Полі внесли свій вагомий внесок у підтримку миру та солідарності між Україною та США.

Відео створено командою інформаційного видання “Український Південь”  в рамках проєкту “Вільні. Південь”

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН