Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні не можуть вирішити питання з приватизації аварійного об’єкту

Про це розповів депутат обласної ради від політичної сили “Європейська Солідарність” Ігор Йосипенко, – передає “Український південь”:

-Одне з питань, яке розглядалось на серпневій сесії депутатами Херсонської обласної ради, це про списання аварійного об’єкту на вулиці Кременчуцькій у Херсоні. Ми повинні ефективно управляти власністю громади.

Зі свого боку, я проявив ініціативу та пояснив нашим колегам, чому недоцільно приймати таке рішення. Адже цей об’єкт, незважаючи на те, що він є аварійним, насамперед знаходиться в унікальному місці — центрі Херсона. Під ним знаходиться чудова (з економічної точки зору) земельна ділянка.

Оскільки ми є власниками цього майна, яке сьогодні знаходиться в аварійному стані і у нас немає коштів на ремонт об’єкту, я запропонував просто його продати в приватну власність. Нехай майбутній власник сам приймає рішення — ремонтувати чи зносити об’єкт. В цьому проєкті рішення (яке ми майже прийняли) вбачається чиясь зацікавленість.

Тобто за наші гроші ми зачистимо цю ділянку, а потім обласна рада скаже, що у нас немає майна, ділянка вільна і ми від неї відмовляємося. Тому мої колеги мене почули і питання не набрало необхідну кількість голосів, аби воно пройшло.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН