Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відсвяткували 30-ту річницю Незалежності України (фото)

24 серпня Новокаховська територіальна громада  масштабно відзначила  День Незалежності України! – повідомляє інформаційне видання “Український Південь”. 

Яскраві виступи творчих колективів та талановитих новокаховчан, молодіжний флешмоб у виконанні хореографічних колективів Новокаховської територіальної громади, цікаві та креативні локації і фотозони, розваги для малечі, створення спільного малюнку на тему “Самоідентичність та як ми бачимо майбутнє молоді України”, запальний виступ співачки СолоХи – кожен знайшов для себе щось цікаве.

Міський голова Володимир Коваленко щиро привітав Новокаховську громаду з 30-ю річницею незалежності України та разом з творчими колективами Новокаховської громади виконав Гімн України. 

 Новокаховська громада  — це велика  родина, об’єднана та успішна.

   Новокаховський міський голова Володимир Коваленко,  вітаючи  громаду,  зазначив:

«За історичними мірками Нова Каховка — місто дуже молоде. Сюди з’їхалися люди і побудували місто. Дух відповідальності бере гору над всім. Ця відповідальність — у повсякденній роботі, ставленні до своїх обов’язків, у вихованні дітей, сплаті податків, просто у ставленні до тих правил та законів, які установлені на території України. А сьогодні своєю працею ми заслужили на свято, яке успішно проходить!»

Новокаховського місього голову Володимира Коваленка за особистий внесок у розвиток нашого регіону  та з нагоди 30-річчя  Незалежності України було нагороджено відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною».  

Завітав привітати новокаховчан і депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко, який зазначив наступне:

«Нова Каховка – це  місто уславлене, красиве, затишне і патріотичне.  Невипадково, що саме тут базується 57-ма окрема мотопіхотна бригада, названа на честь кошового отамана Костя Гордієнка, який покоїться на Кам’янській Січі, на Бериславщині у Республіканцю.  Україна починається з родини, а Новокаховська громада – працелюбна та єдина у прагненні стабільного розвитку!

Тож,   жителям Новокаховської громади зичу  процвітання у незалежній Україні. Бо найбільшим здобутком є те, що у нас є  сильна та незалежна держава. Ми майже чотири століття  воювали за те, аби  вільно жити й ходити по цій землі, мати  право  вибору, розмовляти рідною,  українською,  мовою, носити вишиванку, вирощувати хліб і народжувати дітей. Найголовніше, що це право через декілька століть ми все-таки отримали. Я бажаю кожному вдосталь хліба на столі, родинного тепла, хай діти не хворіють і все буде добре!»

 

На гостей чекала яскрава шоу-програма та запальні виступи співочих і танцювальних колективів Новокаховської громади, а також авторки пісень, учасниці телевізійного шоу Х-Фактор неперевершеної – Аліни Цветаєвої.

 

Кульмінацією святкової програми став виступ найспортивнішої співачки України за версією Книги Рекордів Гіннеса, акторки, ведучої – молодої, щирої, енергійної, неймовірної СолоХА.

Автор – Марина Азізова.

Фото зі сторінки Новокаховська теритріальна громада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН