Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Благодійного центру “Українці переможуть!” у Кривому Розі звертаються вимушені переселенці з дітьми

 Благодійний центр “Українці переможуть!”  було відкрито у квітні, чимало родин з дітьми, які покинули Херсонщину під час військових дій,  тут отримують матеріальну допомогу, а також  можуть зупинитися на декілька днів, аби скоординувати  наступні дії.

Серед важливих елементів центру і кімнати для матерів з дітьми.

Засновник центру Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради вважає, що родини з дітьми, матері з малечею особливо потребують підтримки під час російсько-української війни.

Вітаючи матерів зі святом він на своїй сторінці у ФБ написав наступне:

З Днем матері!

Травень цього року сумний! Весна наповнює світ яскравими фарбами життя, але на фронті гинуть герої, чиїсь діти, сон яких в дитинстві оберігала мати.

День матері щороку ми відзначаємо у травні! Але цього року він під час воєнного стану, коли для кожної матері є найголовніше – зберегти життя її дитини.

Хочу вклонитися матерям, чиї діти – сини і дочки борються за незалежність України, матерям, які пішки йдуть через лінію фронту, несучи на руках своїх малят, хто щохвилини і щогодини захищає дітей від окупантів, думаючи чим прогодувати та як лікувати, волонтерить чи працює на перемогу, виховуючи майбутнє покоління.

Це час випробувань для всіх, але кожна українська мати – вже героїня, яка і боронить рідну землю, і дає життя.

У квітні ми створили Благодійний центр «Українці переможуть!» у Кривому Розі на підтримку родин з дітьми, які виходять з-під обстрілів з Херсонщини, з Бериславщини.

🇺🇦Наша команда усвідомлює скількох зусиль потрібно докласти, аби на це зважитися! В очах таких жінок – біль і смуток, але вони це роблять заради збереження життя своїх дітей, які продовжуватимуть наш рід козацький і житимуть у вільній, заможній та квітучій Україні!

🕊🇺🇦Хочеться побажати всім матерям в такий травневий день – сили, здоров’я, підтримки, багато любові та віри в нашу перемогу! З Днем матері! Українці переможуть!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Возможно, это изображение 1 человек, ребенок, цветок и текст «3 AHem MATEPI!»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН