Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Станіславській громаді перевіряють школи на готовність до нового навчального року

Відповідно до наказу начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Станіславської сільської ради Херсонської області «Про проведення перевірки готовності закладів освіти Станіславської сільської ради до 2021-2022 навчального року та опалювального сезону» 18 серпня 2021 року комісією із представниками Головного Управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та лаборантним відділенням Херсонського міськрайвідділу було проведено перевірку готовності закладів освіти Станіславської сільської територіальної громади до 2021-2022 навчального року та опалювального сезону.

У трьох закладах повної загальної освіти та трьох закладах дошкільної освіти громади проведено у класних кімнатах і групах косметичні ремонти за бюджетні кошти громади, кошти батьків та кошти спонсорів.

Широкобалківський ЗПЗСО та Станіславський ЗПЗСО ім. К.Й. Голобородька поповнили матеріальну базу закладів за рахунок держаних коштів( залишків освітньої субвенції).

Олександрівський ЗПЗСО чекає своїх учнів 1-4 класів у приміщенні нової школи, завдяки підтримки і роботи батьків а також нового керівництва закладу класні кімнати мають сучасне комфортне оформлення.

Заклади освіти чекають здобувачів освіти (вихованців, учнів) у світлих, чистих, охайних, відремонтованих приміщеннях.

Станіславська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН