Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські школи передчасно завершили навчальний рік

Сьогодні у херсонських школах завершується навчальний процес. Працювати в умовах окупації педагогам надзвичайно важко. У багатьох населених пунктах росіяни зібрали директорів шкіл, анонсують перехід на російську програму.

Оголосила про завершення навчального року Наталія Устінова, директорка гімназії 1 у Херсоні:

Дорогі мої колеги,мої друзі,мої порадники! Я й уявити собі не могла,що звертатимусь до вас, ковтаючи сльози. І це не сльзи радості. Це сльози розпачу й болю, бо доводиться передчасно закінчувати навчальний рік, бо біда, що постукала в наші двері не залишає нам вибору.

Бути вчителем завжди було нелегкою ношею, а зараз то й годі говорити. Та ми не зламалися, не зреклися своєї правди, не знехтували довірою наших вихованців та їхніх батьків. Ми продовжуємо сумлінно виконувати свій обов’язок, і це,я впевнена,стане запорукою майбутніх успіхів наших гімназистів.

Хочу щиро подякувати кожному члену нашого колективу за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук,самовідданість та щедрість душі. Хочу побажати ,щоби швидше об’єдналися розірвані війною родини, щоби ніхто не зазнав ніяких втрат, щоби всі календарі почали відлік мирного часу .

Часу нових звершень, нових перемог для нас та наших учнів. Символічно, що закінчення освітнього процесу співпадає з Днем народження нашої гімназії. Цьогоріч це восьма річниця. І символізм саме в тому, що вісімка в багатьох асоціюється з нескінченністю.

Так, я вірю, що добро й любов нескінченні, що яскраве життя нашої улюбленої гімназії нескінченне, що нескінченно багато ми виростимо, навчимо та виховаємо дітей, якими нескінченно будемо пишатися. Вітаю вас, мої дорогі колеги, з Днем народження нашої гімназії! Бажаю переможного миру, злагоди, втілення мрій у життя! З повагою Наталія Устинова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН