Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітній процес на окупованих територіях відбуватиметься дистанційно

Освітній процес для всіх без виключення закладів освіти відбуватиметься дистанційно. Про це повідомляє Управління освіти Херсонської міської ради.

Окупаційна влада продовжує чинити тиск на вчителів, працівників закладів освіти, схиляючи їх до співпраці, по місту ширяться оголошення «про відкриття базових шкіл\ садочків».

Звертаємо увагу! Усе, що зараз здійснює окупаційна влада в місті – призначення «нових керівників» закладів, запрошення батьків до шкіл або садочків для подання документів дітей на навчання – робиться для того, щоб зганьбити кожен заклад освіти, розпочати освітній процес за псевдопрограмами. Управління освіти Херсонської міської ради не призначило жодного нового директора закладу освіти, а відкриття закладів в очному режимі в умовах воєнного стану та окупації наражає дітей на небезпеку.

Учительство Херсона продовжує працювати в правовому полі УКРАЇНСЬКОГО законодавства. В умовах воєнного часу херсонська педагогічна громадськість готова до реалізації державних стандартів, освітніх програм.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН