Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соліст гурту «Антитіла» подякував херсонському автоперевізнику за надійність (фото, відео)

Чорноморські ігри завершилися у Скадовську, зібравши на узбережжі моря талановитих дітей та їх батьків. Чимало підприємств та організацій працювало, аби цей фестиваль відбувся. Серед них і автопідприємство «Корсар» — потужний пасажироперевізник, який став надійним партнером фестивалю «Чорноморські ігри», забезпечуючи транспортом.

Так, соліст гурту Антитіла Тарас Тополя на відео в соцмережах подякував директору компанії «Корсар» Василю Гребенюку за партнерство і надійність:

«Всім корсарівцям вітання! Багато вам плідної роботи, щоб була злагода у колективі, щоб дороги були рівні, без ям, щоб ви всіх довозили вчасно, а транспортні засоби – у справному стані! Щоб ніколи не хворіли, а якщо й хворіли, то легко і щоб завжди були у вас антитіла!»

Варто зазначити, що «Чорноморські ігри» — наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль в Україні. Фестиваль проводиться щорічно з 1998 року у місті Скадовськ та збирає талановитих дітей з усіх куточків України віком від 6 до 16 років.

На фото соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя та директор автопідприємства «Корсар» Василь Гребенюк

Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН