Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині триває літнє оздоровлення та відпочинок дітей

Літо – час оздоровлення. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я дітей.

Відповідно до обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2025 роки, Департаментом соціального розвитку Херсонської обласної державної адміністрації проведено відкриті торги на закупівлю послуг дитячих таборів (оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки) та укладено договір з дитячим закладом оздоровлення та відпочинку ім. Гагаріна Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України.

З липня по вересень 2021 року у закладі оздоровиться 241 дитина осіб, визнаних учасниками бойових дій АТО/ООС та із сімей внутрішньо переміщених осіб.

У закладі проводяться спортивні змагання, дискотеки, перегляд кінофільмів, екскурсії до дельфінарію та аквапарку, запроваджено комплекс процедур для загартовування дитячого організму за принципом: «Повітряні, сонячні ванни, водні процедури – найкращі друзі дітвори», у гуртках за інтересами створені умови для розвитку творчих здібностей дітей, організовано п’ятиразове харчування.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН