Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці підбили підсумки оздоровчої компанії для дітей пільгових категорій

24 січня 2020 року відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради було проведено засідання штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей на території Новокаховської міської ОТГ, на якому було проаналізовано підсумки проведеної роботи в 2019 році та визначено плани щодо підготовки до відпочинкової та оздоровчої кампаній 2020 року, включаючи дітей пільгових категорій Веселівського та Козацького старостинських округів.

Протягом 2019 року за рахунок державного бюджету в ДПУ «МДЦ «Артек» (м. Київ) Відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту на оздоровлення було направлено 32 дитини пільгової категорії, серед яких; 2 дитини, позбавлені батьківського піклування, 3 дитина із малозабезпеченої родин, 1 дитина з інвалідністю, 15 дітей з багатодітних родин, 2 дітей учасників бойових дій,1 дитина,що перебуває на диспансерному обліку,2 дитини зі статусом внутрішньо переміщених осіб, 4 талановиті дитини та 2 відмінника навчання.

Також Відділом до ДПУ ДП «УДЦ «Молода Гвардія» (м. Одеса) за рахунок державного бюджету направлено 35 дітей пільгової категорії, а саме: 3 дитини з інвалідністю, 3 дитини, позбавлених батьківського піклування, 1 дитини-сироти, 1 дитина з малозабезпеченої сім’ї, 15 дітей із багатодітної родини, 5 талановитих дітей, 2 дитини зі статусом внутрішньо переміщених осіб, 1 дитина,що перебуває на диспансерному обліку, 1 дитина учасників бойових дій та 3 відмінника навчання.

У 2019 році за рахунок державного бюджету було виділено та Відділом направлено на оздоровлення пільгові категорії дітей на 4 путівки більше ніж у 2018 році.

На оздоровлення у табір Херсонської області КЗ «ДЗОВ «Орльонок» за рахунок міського бюджету з 05 червня по 25 червня 2019 року направлено 38 дітей пільгових категорій, а саме : 19 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, 7 дітей учасників АТО , 9 дітей внутрішньо переміщених осіб , 3 дитини з інвалідністю.

Таким чином, за рахунок різних джерел фінансування (не заборонених чинним законодавством), охоплено послугами оздоровлення та відпочинку за 2019 рік – 4933 дітей пільгових категорій, що становить 73,1 від загальної кількості дітей вікової категорії від 7 до 18 років, які зареєстровані на території Новокаховської міської ради і становлять 6741 осіб. Із них планові показники, щодо охоплення дітей пільгових категорій послугами оздоровлення, становили 1348 дітей. За звітний період Відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту за рахунок державного, міського бюджетів і залучених коштів було охоплено оздоровленням 1419 дітей, що на 71 дитину більше ніж заплановано.

Для отримання інформації щодо оздоровлення дітей пільгових категорій звертатись до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, каб. 313 з 09:00 до 16:00.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН