Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Білозерського профтехучилища №6 пікетували на площі Свободи у Херсоні (Відео)

Під стінами Херсонської обласної ради відбувся пікет: люди виступають проти закриття Білозерського професійно-технічного училища № 6.

Обласне управління освіти вирішило закрити його серед інших закладів проф-тех освіти, хоча до початку 2022 року він фінансується з бюджету Херсона.
Не дивлячись на все, представники училища та батьки студентів, які там навчаються хочуть, щоб навчальний заклад продовжив роботу.
Щороку училище випускає близько 100 спеціалістів, а літом цього року абітурієнти вже почали подавати документи на навчання, на перший курс було прийнято 60 студентів.
Профспілки Херсонщини підтримують колектив Білозерського професійно-технічного училища №6 і сприятимуть, аби він успішно продовжував роботу.
Питання закриття навчальних закладів було прийняте до розгляду на сесії Херсонської обласної ради. Депутати підтримали та розглянули це питання.
Продовжать вирішувати долю навчального закладу 20 серпня на спільному засіданні, де будуть присутні депутати, чиновники та колектив професійно-технічного училища №6. Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН