Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

День випускника пройшов у виші Херсона (відео)

День випускника пройшов в Херсонському Аграрно-Економічному університеті. Студентські роки, як кажуть – найкращий час.

Кожне покоління має багато приємних спогадів про ці моменти, вони викликають посмішку і бажання ще раз зайти до улюблених аудиторій. День випускника – щорічне і найголовніше свято, яке відбувається в червні кожного року в Херсонському Державному Аграрно-Економічному Університеті.

Юрій Кирилов, ректор ХДАЕУ, вітаючи, сказав: “Нам дуже приємно бачити всіх вас в стінах нашої з вами рідної Альма-матер, в стінах вже Херсонського Державного Аграрно-Економічного Університету. Нині університеті – 28 абсолютно різнопланових спеціальностей та освітніх програм, які продовжують функціонувати на 5 факультетах. Серед нових спеціальностей, це, наприклад- право, фінанси, банківська справа та страхування, ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза, архітектура та містобудування, готельно-ресторанна справа та туризм. А це – нові можливості для випускників шкіл.”

На всіх чекав урочистий концерт. Сучасні презентації факультетів, до яких увійшли всі зміни, що відбулися за два роки, вразили випускників і викликали ще більше почуття гордості за свій університет.

Вільний мікрофон, через який гості могли висловити свою думку щодо університету або ж розповісти про свої студентські роки, виставки, екскурсійна програма «Сучасність Університету», частування смаколиками та приємне, атмосферне проведення суботнього дня у колі близьких університетських друзів – чекали на тих, хто прийшов на цей захід.

Випускники згадували найкращі миті студентського життя, свою молодість, улюблених викладачів і наставників, які передавали знання, мудрість, учили доброму та вічному.
За останні роки в університеті відбулося чимало позитивних змін як в інфраструктурі, так і в навчальному процесі.

Це свято подарувало всім учасникам незабутні враження, теплі спогади й гарний настрій. Після урочистого концерту випускники розійшлися по аудиторіях і мали можливість поспілкуватися. Дізнались і про працевлаштування випускників після закінчення Університету. Випускники ХДАЕУ затребувані на ринку праці, адже під час навчання вони отримують якість теоретичні і практичні знання, а університет завжди радий бачити їх в своїх стінах, адже вони є частиною історії.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН