Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській лікарні завершується реконструкція мережі киснепостачання

Вже понад 10 днів лікарня Карабелеша приймає на лікування пацієнтів з підозрою на захворювання коронавірусом або вже з визначеним діагнозом «Covid». Медики трудяться з повною віддачею у новому для них форматі. Ситуація в обласному центрі вимагає неабиякої відповідальності та зібраності. Адже здебільшого хворі поступають  у тяжкому стані.

Лікування пневмонії і ковіду потребує нормального насичення киснем крові людини. Для цього в лікарні є централізована система розподілу кисню. Однак, обставини вимагають збільшувати об’єми забезпеченості лікувального закладу таким життєво важливим для повноцінного дихання киснем.

Враховуючи те, що лікарня щороку збільшує свої потужності і розширяє можливості по наданню медичних послуг населенню, ще на початку року тут частково розпочали реконструкцію мережі киснепостачання. А на сьогоднішній день Департамент здоров’я Херсонської ОДА перерозподілив для лікарні понад 5 мільйонів гривень для завершення робіт по встановленню розподільчих вузлів у кисневій на території КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша». Тут сподіваються, що роботи будуть завершені в надкороткі терміни.

Лікувальному закладу доводиться працювати в оновленому і суворому режимі. Однак, співробітники з розумінням поставилися до вимог сьогоднішнього дня і з готовністю беруть участь у наданні вчасної і дієвої допомоги пацієнтам особливої категорії.

До речі, КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» підписала договір з Національною службою здоров’я України про надання медичних послуг населенню за пакетом «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою Covid-19».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН