Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вклад платників Чаплинського району до місцевої скарбниці – 139 мільйонів гривень податків

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за десять місяців поточного року місцевий бюджет Чаплинського району отримав майже 139 млн гривень податків і зборів. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 21 млн гривень або на 18 відсотків.

Основну питому вагу у розрізі платежів забезпечують надходження зі сплати податку на доходи фізичних осіб та єдиного податку. Протягом січня-жовтня 2020 року до місцевої скарбниці надійшло 84,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума перевищує відповідний показник 2019 року  на 13,3 млн гривень.

Єдиного податку чаплинські платники перерахували майже 25 млн гривень.

Третє місце у показниках надходжень посідає плата за землю – землевласники та землекористувачі сплатили 21 млн гривень, з приростом  на 3,3 млн гривень.

Стабільне і ритмічне забезпечення коштами місцевого бюджету надає можливість органам місцевого самоврядування фінансувати соціальні видатки, які розвивають інвестиційну та курортну привабливість Чаплинського району.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН